Publisert av: Johan Arnt | oktober 7, 2009

Twittrere i Meløy

Jeg har fått det for meg å bidra til å bygge et nettverk av folk fra Meløy som bruker Twitter mer eller mindre aktivt, og som kan rekruttere nye.

Etter noen dagers research er jeg kommet fram til at meløyfjerdingene i all hovedsak er på Facebook, og at Twitter er et svært ungt sosialt medium i kraft-, industri-, og fiskerikommunen Meløy. Det kan være mange årsaker til det, som at det er vanskelig å finne sambygdinger som er på Twitter. For å avhjelpe dette har jeg opprettet en åpen gruppe på Facebook for folk som ønsker å gjøre seg synlig som twittrer: Meløy på Twitter.

Facebook er vel og bra, men begrenser seg til å kommunisere mellom folk som velger å være venner.

Twitter er den moderne jungeltelegrafen, som sprer budskap hurtig ut i et enormt nettverk. Det er flere eksmepler på hvordan Twitter er uoverkommen som nyhetskanal.


Svar

  1. Måtte bare kommentere:

    Facebook er vel og bra men mest til kommunikasjon mellom dem som velger å være venner……

    Det er det som er litt av poenget med Grupper på Facebook, du har jo en selv. Der kan man kommunisere med hvem som helst, og kan være veldig effektivt til å nå ut, kanskje spesielt til din omgangskrets sin omgangskrets ( åsså baller det på seg ).
    Det har jo vist seg flere ganger at grupper på facebook kan være ett svært så slagkraftig og viktig medium.

    Meeen nå er jo jeg helt grønn på Twitter så får bruke litt tid til å se hva det går ut på. Har jo registrert at det er veldig populært.


Legg igjen en kommentar

Kategorier